Μποτιλιάρισμα και κατά την επιστροφή στα διόδια της Τύριας

ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μεγάλη ήταν η έξοδος των εκδρομέων από τα Ιωάννινα προς τις παραλίες της Ηπείρου και του Ιονίου το πρωί της Κυριακής, ωστόσο η επιστροφή τους το απόγευμα συνοδεύτηκε από ανάλογη ταλαιπωρία.

Σύμφωνα με το epirusgate.gr, αυξημένη παραμένει η κίνηση στα διόδια της Τύριας και κατά τη διάρκεια της επιστροφής, με δεκάδες οχήματα να σχηματίζουν ουρές και την κυκλοφορία να προχωρά με δυσκολία.

Η κυριακάτικη εξόρμηση, ο καλός καιρός και η τουριστική περίοδος συνέβαλαν στη μαζική μετακίνηση των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής προς τα παράλια. Ωστόσο, οι ώρες αιχμής τόσο στην έξοδο όσο και στην επιστροφή δημιούργησαν κυκλοφοριακή συμφόρηση στα διόδια της Εγνατίας Οδού.

Το πρωί μάλιστα σημειώθηκαν και κάποια ευτράπελα, καθώς αρκετοί οδηγοί που περίμεναν ώρα στις ουρές ήρθαν σε λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ τους, με αφορμή το ποιος είχε προτεραιότητα ή κινήθηκε εκτός λωρίδας, δημιουργώντας ένταση και στιγμές εκνευρισμού.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares