Ενημερωτική συνάντηση του Κέντρου Ημέρας Θεσπρωτίας με τον νευρολόγο Κωνσταντίνο Τσάμη

ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μια σημαντική δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την άνοια πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα από το Κέντρο Ημέρας για άτομα με Άνοια Θεσπρωτίας της ICSD, με τη συμμετοχή του νευρολόγου και Επίκουρου Καθηγητή Φυσιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Κωνσταντίνου Τσάμη.

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συνάντησης αναπτύχθηκε ένας ουσιαστικός διάλογος με το κοινό, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα και να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την άνοια και τη διαχείριση της.

Ο κ. Τσάμης απάντησε στα ερωτήματα των παρευρισκόμενων, παρέχοντας επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση και χρήσιμες κατευθύνσεις γύρω από ζητήματα που απασχολούν τόσο τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα άνοιας όσο και τις οικογένειες τους.

Μετά την ολοκλήρωση της ανοιχτής συζήτησης πραγματοποιήθηκαν και ατομικά ραντεβού με τον νευρολόγο, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να λάβουν πιο εξειδικευμένη ενημέρωση, συμβουλευτική και καθοδήγηση, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Το Κέντρο Ημέρας για άτομα με Άνοια Θεσπρωτίας ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στη δράση, συμβάλλοντας με την παρουσία και το ενδιαφέρον τους στην επιτυχία της συνάντησης.

Μοιραστείτε και απολαύστε!

Shares